fbpx

Art should make you think and feel. It doesn’t have to match your couch – Damali Ayo

 

MEN det kan nu alligevel være meget rart, når tingene passer sammen. Derfor hjælper jeg dig gerne med at se på, hvordan mine malerier bedst kan passe ind hjemme hos dig i forhold til lysindfald og den øvrige indretning.

At vælge kunst til hjemmet er en stor beslutning, og jeg vil gerne sikre mig, at du træffer den beslutning, der føles helt rigtig for dig.

Store malerier

VEJLEDNING

 

Når du har fundet det maleri, der tiltaler dig allermest, og som du bliver glad af at se på, så kan det være en god ide god ide at låne maleriet med hjem på prøve i nogle dage. Maleriet vil tage sig forskelligt ud alt efter maleriets placering, så det kan være rart at have god tid til at fornemme om størrelsen på maleriet er den rigtige, og hvordan farverne tager sig ud i det lys, der er i rummet. Jeg sender gerne maleriet til dig, hvis du vil låne det, men fragtomkostningerne skal du selv stå for.

Bor du i midtjylland, så kommer jeg gerne ud til dig med et eller flere af mine malerier, så vi sammen kan se på, hvordan maleriet passer ind sammen med den øvrige indretning. Dette er en service, som du ikke skal betale noget for.  

Du er også altid velkommen til at komme forbi mig i Ry og se malerierne live og låne et eller flere malerier med hjem på prøve. Jeg holder åbent efter aftale. 

Endelig så har du også mulighed for at sende mig et billede af den væg, du ønsker, at maleriet skal hænge på. Så placerer jeg maleriet på væggen for dig, så du lettere kan forestille dig, hvordan maleriet vil passe ind. Du hænger et blankt stykke A4 papir op på væggen og tager et billede af væggen lige på og allerhelst i dagslys. Billedet sender du mig på mail til camilla@raevsgaardart.dk, og så mailer jeg billedet med maleriet på retur til dig.

Er du i tvivl om noget så kontakt mig, og så finder vi en løsning. 

Adresse

Kildebjerg Skovvej 78

8680 Ry

Danmark

Kontakt mig

(+45) 29282802

camilla@raevsgaardart.dk