fbpx

LÆS MINE

Handelsbetingelser
Camilla Rævsgaard ART Camilla Raevsgaard ART
Camilla Rævsgaard ART Camilla Raevsgaard ART

Handelsbetingelser

Bestilling og betaling

 

Du kan bestille malerier direkte i webshoppen, hvor du kan med Paypal og via bankoverførsel. 

Du kan også betale med Mobilepay til 29282802. Ønsker du denne løsning, så bedes du kontakte mig først. 

Jeg sender de bestilte varer til dig, så snart pengene er registreret på min bankkonto. Du vil modtage en email, når beløbet er godkendt og varen afsendes.

Maleriet du har bestilt kan være udstillet, og jeg vil sørge for at hente det hjem til dig hurtigst muligt. Jeg kontakter dig efter bestillingen for at oplyse dig om, hvornår maleriet kan leveres.

 


Levering

Jeg har FRI fragt på alle mine malerier og produkter i webshoppen i Danmark. 

Varen sendes som pakkepost alt afhængig af størrelse og vægt eller med fragtmand. 

Du er også altid meget velkommen til at afhente maleriet i mit atelier og hjem i Ry. Adressen er Kildebjerg Skovvej 78, 8680 i Ry. Skriv eller ring gerne først på 29282802, så du ikke kører forgæves.  

Er maleriet beskadiget ved modtagelsen, er det fragtfirmaet, der har erstatningsansvaret. Kontakt mig i så fald hurtigst muligt efter modtagelsen.


Fortrydelsesret

 

Når du køber et maleri enten i webshoppen eller ved direkte henvendelse til mig, har du altid 14 dages returret, såfremt maleriet er i samme stand, som da du modtog det.
Fortrydelsesretten løber fra den dag, du modtager varen. Fortryder du dit køb inden de 14 dage, bedes du kontakte mig for at aftale nærmere.

Bemærk venligst at det er køber, der skal afholde fragtomkostningerne i forbindelse med returnering, og at du er erstatningsansvarlig for at varen når frem til mig i samme stand, som du da du modtog den. Jeg er derfor gerne behjælpelig med valg af fragtfirma og vejledning omkring, hvordan du pakker maleriet forsvarligt ind.

 

 


Reklamation

Der yders jævnfør købeloven 2 års reklamationsret på alle malerier. Du har derfor mulighed for at reklamere over fejl eller mangler som var tilstede, da du modtog maleriet. Du kan få manglen udbedret, hvis det er muligt, varen kan ombyttes, du kan få et afslag i prisen, eller du kan få pengene tilbage, hvis manglen er væsentlig. Skaden eller manglen må selvfølgelig ikke være opstået ved fejlagtig brug eller opbevaring af varen.
Ønsker du at reklamere over en vare, bedes du kontakte mig for at aftale nærmere.

Logo Camilla Rævsgaard ART Camilla Raevsgaard ART
Adresse

Kildebjerg Skovvej 78

8680 Ry

Danmark

Kontakt mig

(+45) 29282802

camilla@raevsgaardart.dk