fbpx

EKSKLUSIVE PLAKATER 

Plakaterne er lavet ud fra mine originale malerier, som jeg har fået professionelt affotograferet. 

jeg tilføjer guld detaljer i hånden på alle plakater, så alle bliver unikke og guldet kommer til at skinne som på orginal malerierne. 

Plakaterne kan fås både med og uden hvid kant og i forskellige størrelser. 

Plakaterne er trykt på 210g Hahnemühle papir, som er syrefrit og har en flot mat finish. 

Printmetoden der er anvendt kaldes Giclée print, og det sikrer virkelig flotte farver og at blækket holder i mange år. 

Det er muligt at tilkøbe professionel indramning af plakaterne. Professionel indramning giver et super flot resultat. 

VEJLEDNING

 

Når du har fundet det maleri, der tiltaler dig allermest, så kan det være en god ide god ide at låne maleriet med hjem på prøve i nogle dage. Maleriet vil tage sig forskelligt ud alt efter maleriets placering, så det kan være rart at have god tid til at fornemme om størrelsen på maleriet er den rigtige, og hvordan farverne tager sig ud i det lys, der er i rummet. 

Bor du i midtjylland, så kommer jeg gerne ud til dig med et eller flere af mine malerier, så vi sammen kan se på, hvordan maleriet passer ind. Dette er en service, som du ikke skal betale noget for, og det er selvfølgelig ganske uforpligtende.  

Du er også altid velkommen til at komme forbi mig i Ry og se malerierne live og låne et eller flere malerier med hjem på prøve. Jeg holder åbent efter aftale. 

Endelig så har du også mulighed for at sende mig et billede af den væg, du ønsker, at maleriet skal hænge på. Så placerer jeg maleriet på væggen for dig, så du lettere kan forestille dig, hvordan maleriet vil passe ind. Du hænger et blankt stykke A4 papir op på væggen og tager et billede af væggen lige på og allerhelst i dagslys. Billedet sender du mig på mail til camilla@raevsgaardart.dk, og så mailer jeg billedet med maleriet på retur til dig.

Er du i tvivl om noget så kontakt mig endelig, så vil jeg gøre, hvad jeg kan for at hjælpe dig videre. 

Adresse

Kildebjerg Skovvej 78

8680 Ry

Danmark

Kontakt mig

(+45) 29282802

camilla@raevsgaardart.dk