fbpx
Velkommen til

Når passion bliver til et arbejde

Jeg har været kreativ og tegnet og malet i mange år. Det har altid været noget, der har gjort mig glad, og har givet mig energi og et frirum.

Jeg er uddannet pædagog, og har senere læst en kandidat i pædagogisk psykologi, men længe gik jeg rundt med en drøm om en dag at arbejde som kunstner.

Jeg er nu så heldig at være nået dertil, hvor jeg kan sige, at det at male er mit primære job. Og jeg føler mig gladere og mere passioneret end nogensinde før.

Ud over at male så arbejder jeg som vikar med voksne med autisme. Det er også et job, jeg holder meget af, og jeg føler derfor, at jeg med mine 2 jobs får det bedste fra begge verdener.

Noget af det bedste ved mit arbejde som kunstner er, hver gang jeg sammen med en kunde oplever, hvordan hele energien og stemningen i rummet ændrer sig, når maleriet kommer op og hænge i deres hjem.

Det gør mig glad, at se mine kunder glade, og det giver mit liv så meget mening. 

Logo Camilla Rævsgaard ART Camilla Raevsgaard ART
Lidt om min proces

Mine malerier er abstrakte og altid malet i farver og i et flow, der har til hensigt at sprede energi og glæde. Det håber jeg, du kan mærke. 

Når jeg starter på et nyt maleri, har jeg som regel en plan for, hvilke farver jeg vil bruge i maleriet, men jeg har aldrig en plan for, hvordan det skal ende med at se ud.

Jeg nyder processen undervejs, og jeg kan rigtig godt lide balancen imellem de elementer i maleriet, jeg har kontrol over og så det, der spontant opstår, når vand og maling løber og tørrer op på måder, jeg ikke kan kontrollere. 

Lidt ligesom livet. Nogle gange kan det måske være meget godt at give slip på kontrollen, og bare lade sig flyde med?

Camilla Rævsgaard ART Camilla Raevsgaard ART