fbpx
Camilla Rævsgaard ART Camilla Raevsgaard ART
Unikke ønsker

Malerier på bestilling

 

Hvis du har særlige ønsker til størrelse og farverne på dit nye maleri, så maler jeg det gerne til dig på bestilling. 

Det er noget jeg har gjort mange gange, og hver gang har det været en rigtig god oplevelse for både mig og mine kunder. 

Det foregår ved at vi tager en snak om dine ønsker, og vi aftaler om maleriet afhentes eller skal sendes til dig efterfølgende.

Du betaler herefter et depositum på 1000kr, og jeg påbegynder maleriet. Jeg sender dig billeder undervejs, så du kan følge med, komme med dine input og føle dig helt tryg i processen.

Når maleriet er færdigt godkender du det og betaler det resterende beløb. 

Du skal vide, at du aldrig er forpligtet til at købe maleriet bagefter, hvis det ikke er blevet som forventet. Ønsker du ikke maleriet, så sætter jeg det bare til salg, og refunderer selvfølgelig dit depositum.

 

Naturligvis returret

Så med ethvert andet køb hos mig, har du også 14 dages returret på et bestillingsmaler, som løber fra den dag du modtager maleriet. Det er dig som køber, der skal betale fragtomkostningerne, hvis maleriet skal sendes retur til mig. Men du er selvfølgelig også velkommen til at afleveret maleriet på min adresse på Kildebjerg Skovvej 78, 8680 Ry.

Min maleproces kan ikke fremskyndes, så derfor sætter jeg altid 4-6 uger af til et maleri på bestilling. Nogle gange er jeg færdig før tid.   

Du kan læse mere under mine handelsbetingelser.

Camilla Rævsgaard ART Camilla Raevsgaard ART