fbpx

Velkommen

Kunst der skaber hjem
Shop nyheder

Har du kigget længe nok på dine tomme hvide vægge?

Har du egentlig tænkt over, hvordan det rigtige maleri på væggen kan forandre hele den stemning, der er i rummet det hænger i?

Når du indretter dit hus med et maleri i farver og en stil du godt kan lide, så tilfører du nemlig helt automatisk noget af din personlighed til rummet.

Maleriet giver liv og energi til rummet og det gør, at vi føler os godt tilpas der. Malerier er derfor med til at give huset den helt rigtige følelse af hjem.

Jeg hedder Camilla, og jeg er så glad for, at du har fundet vej til min side.

Camilla Rævsgaard

Camilla Rævsgaard ART Camilla Raevsgaard ART
Shoppen

Find dit nye maleri

Fri fragt

Jeg har gratis fragt på alle mine malerier i Danmark.

Er du på udkik efter noget bestemt?

Jeg maler gerne malerier på bestilling i lige den størrelse og de farver, du ønsker.
Læs mere her

Besøg mig i mit atelier

Du er altid velkommen i mit atelier og hjem i Ry. Du må komme forbi både hverdage og weekender, også om aftenen.

Du må rigtig gerne låne nogle af mine malerier med hjem på prøve, så du i fred og ro derhjemme kan fornemme, om maleriet er det rigtige for dig.

Jeg arbejder som kunstner på (næsten) fuldtid, så jeg er i atelieret de fleste hverdage. Men skriv eller ring alligevel gerne først, så du er sikker på, jeg er her.

 

Camilla Rævsgaard ART Camilla Raevsgaard ART
Camilla Rævsgaard ART Camilla Raevsgaard ART
Camilla Rævsgaard ART Camilla Raevsgaard ART
Camilla Rævsgaard ART Camilla Raevsgaard ART
Camilla Rævsgaard ART Camilla Raevsgaard ART
Camilla Rævsgaard ART Camilla Raevsgaard ART
Bor du langt væk?

Jeg har gratis fragt på alle mine malerier

Så hvis du har forelsket dig i et af mine malerier, men er i tvivl om, hvordan maleriet passer ind hjemme hos dig. Så kan du hænge et stykke A4 papir op på din væg, og sende mig et billede af væggen.

Så placerer jeg digitalt maleriet på væggen for dig, så du kan se om det er det rigtige maleri.

Nyt

Mine seneste malerier

FRI FRAGT

Jeg har gratis fragt på alle mine malerier i Danmark.

Alle malerier sendes forsikret, og store malerier sendes til dig med fragtmand. Du har selvfølgelig altid 14 dages fuld returret på dit køb.

En evt returfragt skal du selv betale, men jeg hjælper dig gerne med valg af fragtfirma, forsvarlig indpakning af maleriet mv.

Jeg samler på glade kunder

Mine kunders tilfredshed er noget af det der driver mig, og motiverer mig til at lægge al min energi i hvert eneste maleri, og altid forsøge at gøre det lige lidt bedre end de forventer.

Hej Camilla Vi har et problem med maleriet… Vi er så vilde med det, at vi ikke kan finde ud af, om det skal hænge i stuen, gangen eller soveværelset☺️ Men én ting er sikkert, og det er, at vi gerne vil købe det😃

Benthe

Herning

“Vi er utrolig glade for de malerier vi har købt af Rævsgaard art. Hele processen fra vi købte dem, og til at vi nu kan nyde dem i vores hjem, har været rigtig god. Camilla havde en masse billeder med hjem til os, og vi havde mulighed for at vælge netop de billeder, som ville passe til vores hjem og mulighed for at låne billederne, så vi kunne se dem i forskelligt lys og finde den rette plads. Malerierne vi har købt af Camilla er det bedste vi har gjort for vores hjem. Hun er fantastisk til sit arbejde”

Katrine og Andreas

Silkeborg

“Vi har købt flere malerier hos Camilla, både “If it lights you up” og “Joyful” 1 og 2, som komplimenterer hinanden smukt i vores hjem. Malerierne har givet farver i vores indretning, som vi ikke havde før, som giver vores hjem personlighed og varme. I vores malerier føler vi at vi har fået høj kvalitet til en rigtig fair pris – Vi har ikke købt det sidste stykke kunst af Camilla endnu. De varmeste anbefalinger herfra”

Pernille

Funder

Klik nedenunder for at se, hvordan nogle af mine kunder har indrettet sig med mine malerier 

Adresse

Kildebjerg Skovvej 78

8680 Ry

Danmark

Kontakt mig

(+45) 29282802

camilla@raevsgaardart.dk